Vliegtickets

We kunnen met trots melden dat we sinds 1 juli 2013 een samenwerking met SchipholTickets.nl zijn begonnen wat betreft de vliegtickets. U kunt nu via onze website gemakkelijk en vertrouwd een vliegticket boeken bij SchipholTickets.nl. Als u een tour heeft geboekt dan kunt u de vliegtickets regelen via SchipholTickets.nl met ook nog is een aantrekkelijke korting van € 15,- per reservering. Deze korting is geldig voor alle vliegtickets en gelden bovenop de kortingen en goedkope vliegtickets die aangeboden worden door

SchipholTickets.nl. SchipholTickets is dit jaar door Zoover verkozen tot ‘de beste vliegticket website van Nederland’. SchipholTickets.nl is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets en op deze website kan u gemakkelijk alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken en direct boeken. De betaling kan veilig en vertrouwd via iDeal of credit card. SchipholTickets is lid van het ANVR en SGR, zodat u altijd online kan boeken zonder zorgen. Mocht u vragen hebben dan staat er een team van reisprofessionals voor je klaar. U staat niet in de wacht voor uw vragen en krijgt direct een van onze medewerkers aan de lijn om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. SchipholTickets.nl heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en hopen zo het boeken van uw vliegticket nog gemakkelijker te maken.

Kortom, voor goedkope vliegtickets ga je naar SchipholTickets.nl.

SchipholTickets.nl
Kortingscode*:                BACKPACKERSTANZANIA
Korting:                          €15,-

*code is eenmalig te gebruiken in stap 3 van het boekingsproces
*bij het verkeerd invullen of vergeten van de code, is de korting niet meer achteraf te claimen

U kunt de kortingscode gemakkelijk verwerken tijdens de reservering in stap 3 in het veld actiecode. De korting wordt direct in stap 4 zichtbaar in het totaalbedrag.