Ligging

De aanrijroute naar de Ndege Beach Backpackers Lodge & Camping vanuit Arusha, het vliegveld van Dar Es Salaam en Morogoro is ideaal. Vanaf het vliegveld ben je in ongeveer 45 minuten bij de lodge.

Ndege beach, strand, zee en zwembad

Ndege Beach Backpackers Lodge & Camping ligt ten noorden van het centrum van Dar es Salaam, vlak aan een wit zandstrand met wuivende palmbomen van Ndege Beach (vogelstrand) en de Indische Oceaan. Hier vind je alle rust, de leegte is een oase voor de vogels en voor ons.

Rond de Ndege Beach Backpackers Lodge & Camping liggen de lokale stalletjes, fruitkraampjes, kleine supermarkten, barretjes en restaurantjes.

Heerlijk zwemmen in de warme Indische Oceaan, of in het iets koelere water van het mooie zwembad, pal aan het strand met een bar waar het goed vertoeven is.

Mahaba beach

Vanuit Ndege beach wandel je in drie kwartier naar het mooie Mahaba beach, een origineel vissersdorpje met een mooi resort waar je iets kunt drinken en ondertussen zien hoe de lokale vissers uitvaren of hun vangst van de dag binnen brengen. Je hebt zo contact met de lokale bevolking, de vissers bieden hun verse vis en zojuist gevangen kreeften te koop aan.

 

Het team van de Ndege Beach Backpackers Lodge & Camping staat voor je klaar.